5 szempont, amire muszáj odafigyelned, ha nyers húst eszel

Bár a nyers hús fogyasztása sokaknál kiveri a biztosítékot, vannak olyan népszerű ételek, amelyeket nem lehet nélküle elkészíteni. Elmondjuk, hogy lesz biztonságos a nyers marha vagy épp lazac fogyasztása.

Vannak ételek, amelyek nyers hús nélkül nem az igaziak. A tatár beefsteakben a marhahúst nem szabad hőkezelni, és a sushit is nehéz főtt hallal elképzelni. Sőt, kedvenc magyaros ételeink, a füstölt kolbász és a szalonna is tulajdonképpen nyersnek számítanak. De mikor biztonságos a nyers hús fogyasztása, és mire kell odafigyelnünk, ha otthon szeretnénk ilyen ínyencségeket készíteni? 

Forrásunk volt.


Még több a húsról:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek