Több mint 80 napja csak nyers húst eszik ez a férfi

Igen meglepő kísérletbe vágott bele egy férfi, aki nem hajlandó nyers húson kívül mást fogyasztani, már lassan 3 hónapja.

Az utóbbi években inkább olyan kísérletekről lehetett hallani, amelyekben az alany megpróbál minél kevesebb állati eredetű terméket fogyasztani. Egy férfi azonban most éppen az ellenkezőjére kíváncsi, sőt még ezen is csavart egyet, ugyanis különös kísérletében minden nap nyers húst eszik – írja a Metro.

A férfi 80 napja fogyaszt többek között nyers csirkemellet, marhasteaket vagy halat, mindezt anélkül, hogy egyszer is ételmérgezést kapott volna. Természetesen a férfi részletesen dokumentálja a kísérletét, és rendszeresen posztol az Instagramra, ahol lassan 80 ezer követővel büszkélkedhet.

Mégis hogy csinálja?

Jogosan vetődhet fel a kérdés benned: mégis hogyan birkózik meg a nyers hússal?! Szerencsére erre is megadta a választ:

Nem kell rágni, csak szájba venni, és lenyelni!

– írta a férfi a 33. napon, amikor is darált húst fogyasztott. A 40. napon fél kilót is megevett belőle, bár akkor hozzátette, hogy a főtt verzió azért jobban ízlik neki. A férfi bevallotta azt is, hogy azért elő-előfordul, hogy tojást vagy nyers tejet is fogyaszt, és nagy ritkán főtt húst, főtt burgonyát vagy rizst is eszik.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...