Több mint 80 napja csak nyers húst eszik ez a férfi

Igen meglepő kísérletbe vágott bele egy férfi, aki nem hajlandó nyers húson kívül mást fogyasztani, már lassan 3 hónapja.

Az utóbbi években inkább olyan kísérletekről lehetett hallani, amelyekben az alany megpróbál minél kevesebb állati eredetű terméket fogyasztani. Egy férfi azonban most éppen az ellenkezőjére kíváncsi, sőt még ezen is csavart egyet, ugyanis különös kísérletében minden nap nyers húst eszik – írja a Metro.

A férfi 80 napja fogyaszt többek között nyers csirkemellet, marhasteaket vagy halat, mindezt anélkül, hogy egyszer is ételmérgezést kapott volna. Természetesen a férfi részletesen dokumentálja a kísérletét, és rendszeresen posztol az Instagramra, ahol lassan 80 ezer követővel büszkélkedhet.

Mégis hogy csinálja?

Jogosan vetődhet fel a kérdés benned: mégis hogyan birkózik meg a nyers hússal?! Szerencsére erre is megadta a választ:

Nem kell rágni, csak szájba venni, és lenyelni!

– írta a férfi a 33. napon, amikor is darált húst fogyasztott. A 40. napon fél kilót is megevett belőle, bár akkor hozzátette, hogy a főtt verzió azért jobban ízlik neki. A férfi bevallotta azt is, hogy azért elő-előfordul, hogy tojást vagy nyers tejet is fogyaszt, és nagy ritkán főtt húst, főtt burgonyát vagy rizst is eszik.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...