Nyerjen a magyar csapat plakátja, klikkelj Széll Tamásra!

Amióta magyarok versenyeznek a Bocuse d’Or-on, mindig miénk lett a legjobb plakát díja, legyen ez így idén is! Segítsük együtt győzelemre a magyar csapat versenyplakátját!

Eljött a mi időnk, nemcsak szurkolhatunk az újabb hazai sikerekért, de tehetünk is értük, hiszen még mindig tart a 2017-es lyoni Bocuse d’Or döntő plakátversenye, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja!

A magyar csapat plakátján Széll Tamás látható, aki kezében egy kalitkába zárt bresse-i csirkével Lyon felé veszi az irányt a magyar erdőből. A plakátot a már két nyertes plakátot jegyző Network 360 Reklámügynökség Kft. készítette, art directora Ruszthy Dávid, fotósa Sárosi Zoltán volt.

Folytassuk együtt a sikerszériát – egy kattintással most Mi is hozzájárulhatunk Széll Tamás és a magyar csapat versenyplakátjának újabb győzelméhez!

Kattints ide, keresd meg a fent látható plakátot és szavazz rá a verseny végéig, január 25-ig!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...