Nyerj a nyár kincseivel!

Minden család ápol a befőzéshez köthető hagyományokat. A fortélyokat rokonainktól lestük. Itt a lekvárkészítés ideje. Nevezz receptversenyünkre értékes nyereményekért!

Elő a régi receptekkel, vagy próbálj ki valami újat! Ha büszke vagy az elkészített finomságra, nevezd be 2015. június 1 - 30. között receptversenyünkbe, így az alábbi értékes nyereményekkel is gazdagabb lehetsz. Ha inkább a családban marad a titok, akkor is érdemes visszatérni, mert a versenyzőkre szavazók között is ajándékot sorsolunk ki.

Versenyképes gyümölcsök

Késő tavasz, nyárelő, nyár, nyárutó. Úgy is mondhatnánk: eper, sárgabarack, málna, ribizli, szilva, megannyi színes gyümölcs. Mindannyian szeretnénk minél többször, évszaktól függetlenül átélni az általuk kapott ízeket. Őrizzük meg a nyár kincseit!

Nyerj Dr. Oetkerrel!

Nevezéssel és szavazással is megnyerheted a 14 db Dr. Oetker Fackelmann tortaformát és a Dr. Oetker Tortavarázs receptkönyvet tartalmazó ajándékcsomag egyikét.

  • Kategóriánként a 10 legtöbb szavazatot kapott recept kerül a döntőbe, ahol a szakmai zsűri (ízHUSZÁR vezetésével) kategóriánként három nyertest választ.
  • Egy nyertest sorsolunk az összes nevező közül, továbbá,
  • egy nyertest sorsolunk a szavazók közül.

Versenybe szállhatsz eper, barack, szilva és egyébgyümölcs kategóriákban. Töltsd fel recepted június 30-ig, gyűjtsd a szavazatokat, hogy egyike lehess annak a 10 szerencsésnek, akik közül a kategóriadöntőn szakmai zsűrink kiválasztja a három nyertest.

Egy kis segítség a nevezéshez

Hogyan tudok receptet feltölteni?

Első lépésben, ha még nem tetted meg, regisztrálnod kell az oldalon,itt. Majd el kell készíteni a saját szakácsprofilod a„Saját oldalamon”belül, amit az oldal jobb felső sarkában találsz. Ezt követően szintén a „Saját oldalamon” belül a„Beküldés” menüpontbanfel kell tölteni a benevezendő receptfotót és megadni a leírást.

Hogyan tudok nevezni a receptversenybe?

Töltsd fel lekvár- vagy dzsemreceptedet a fent említett gyümölcsféleségek felhasználásával és saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, kattints a receptnél a „Benevezek” gombra: kezdődhet is averseny, ahol értékes nyeremények várnak Rád!

Tudtad?

A versenyre már meglévő, feltöltött recepttel is benevezhetsz!

Hogyan tudok szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a Dr. Oetker receptverseny fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

A játékszabályzatot itt találod

Tippekért, tanácsokért mindenképpen érdemes ellátogatni a befozok.hu oldalra is. A Dr. Oetker nemcsak széles termékkínálatával, hanem inspiratív ötleteivel is hozzájárul a befőzés sikeréhez.

További tippekért és tanácsokért kattints ide!

A zsűri kiválasztotta a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

Dr. Oetker eperbefőző receptverseny nyertesei:

  • MaryAngel - Kabai Mariann
  • Honey-and-Cinnamon - Jakabné Kóber Anita
  • Andi80 - Koczor Andrea

Dr. Oetker sárgabarack-befőző receptverseny nyertesei:

  • Szeva50 - Szarvas Éva
  • Nihonka - Forróová Alzbeta
  • bfancsa - Borsits Fanni

Dr. Oetker szilvabefőző receptverseny nyertesei:

  • swaddywaddy - Kamilla Waddingham
  • Nádasiné Mihalik Ágnes
  • Gy.Zsuzsi - Gyáfrás Zsuzsi

Dr. Oetker egyébgyümölcs-befőző receptverseny nyertesei:

  • ngbriell - Németh Gabriella
  • evaeno
  • Szani78 - Mursich Ferencné

Összes nevező közül sorsolt nyertes:

  • Kiss Etella

Összes szavazó közül sorsolt nyertes:

  • kincsemlibus - Nagy Ibolya

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...