Nyerj Gin Kurzust!

Ha szeretnéd megtanulni a Gin Tonic készítés fortélyait, akkor játssz velünk és nyerj belépőt a szombati I. Gin Kurzusra a The Gin Shop Budapestbe!

"…mert kétféle ember létezik a világon. Aki szereti a Gin Tonicot, és aki nem kóstolt még igazit!" – így szól a Ráday utcában található The Gin Shop szlogenje, ami az egyik Európa három ginbárja közül.

Ennek az italnak komoly története, kultúrája van, és a belőle készített Gin Tonic is bőven túlmutat azon a longdrinken, amit ezen a néven ismertünk eddig.Levendula, zeller, citrus, rózsabors vagy éppen uborka, csak néhány a nem éppen szokványos összetevők közül.

A The Gin Shopban egy teljesen sajátos világ tárul elénk,az itt kapható 47 gin között pedig olyan ritkaságok is megtalálhatóak, mint a Monkey 47.

A hitelességre való garancia a hely egyik tulajdonosa és vezetője, Nagy Zoltán, aki a Boutiq’barral már nemzetközi szinten is bizonyított; többek között a világ 50 legelismertebb bárjai között tartja számon a neves brit szaklap, a Drink International.

A The Gin Shop kurzusokat is indít, ahol te is megtanulhatod a Gin Tonic készítés fortélyait! Az első tanfolyamot június 15-én tartjuk, a Gin Világnapja apropójából. Most akár ingyen is részt vehetsz rajta, ehhez nincs más dolgot, mint 2013. június 14. éjfélig helyesen válaszolni egyetlen kérdésre! A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A gin világnapja a The Gin Shopban >>

Nyerj Gin Kurzust!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...