Gerendai Károly és Jókuti András tésztakantinjának házias fogásaira mostantól itt is lecsaphattok

A magyar konyha kedvenc tésztaételei, a lehető legmagasabb minőségben. Ezt hozta el nekünk tavaly év végén a Nudlival Gerendai Károly és Jókuti András közös étterme, amelyet mostantól Budán is megtalálnak a rajongók, Nudli Óbuda Pop-Up névre keresztelve.

Korábban már ódákat zengtünk Jókuti András és Gerendai Károly tésztázójáról, a Nudliról, amelynek tökéletes házias ételeiről mostantól a budai közönség is meggyőződhet.

A pozitív változásról és az új ételekről így vallanak:

A folyamatos termékfejlesztés jegyében, az első három hónap tapasztalatait a kínálatba „ültetve” három fontos változás áll be Magyarország legújabb tésztázójának életében. Az első, és legnagyobb volumenű fejlesztés, hogy a kiszállítási körzet nagyobbá tétele érdekében megnyitjuk a Nudli Óbuda Pop-Up névre hallgató egységet a 3. kerületben – mindeddig gyakori „kritika” volt, hogy a kijjebb eső budai részeken (a harmadik fél által végzett ételfutár-szolgáltatás korlátozott kapacitása okán) már nem elérhetőek a termékeink.

Tépett kacsás, káposztás nudli

Reményeink szerint így – bár a budai egységben csupán a legkeresettebb termékekből összeállított kínálattal, de – nagyobb közönség számára lesznek elérhetőek a Nudli hamar közkedveltté vált tésztaételei.

A pop-up egységből történő kiszállítás és a személyes átvétel a Pastrami Étterem közreműködésével valósul meg – az innen rendelhető ételek is a Nudli konyháján készülnek, partnerüknél mindössze a termékek elkészítésének záró mozzanatai zajlanak annak érdekében, hogy azok tökéletes állapotban jussanak el a megrendelőkhöz.  

Hortobágyi palacsinta

Termékeink népszerűsége töretlen, visszatérő vendégeink száma magas, ezért a változatosságra, az étlap megújítására is nagy hangsúlyt fektetünk – ennek megfelelően április 1-jén étlapra kerül két klasszikus: a hortobágyi húsos palacsinta és a paprikás csirke nokedlivel, amely tételek nem hiányozhatnak egyetlen magát magyarnak mondó étteremből sem. A harmadik újdonság egy abszolút forradalmi fantázia szüleménye (de nálunk elnyerte a bizalmat, így kerülhetett az étlapra): a tépett kacsás, káposztás nudli véleményünk szerint hamar a tésztakedvelők kedvencévé válhat. A vendégvisszajelzéseket körültekintően értékelendő, az első negyedév során beérkezett véleményeket összegeztük, és receptúráinkat ezek alapján finomítottuk. Így új formát, ízeket, fűszerezést kapott például a mákos nudli, a lecsós galuska és a káposztás tészta is. Aki nem hiszi, járjon utána.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...