Miből főzzek? – Karakteres ízekkel, zamatokkal jön a november

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Hidegen borzongat az ősz, és lassan átlépünk az évnek abba az időszakába, amikor a friss, szezonális zöldségek és gyümölcsök nem túl bőségesen elérhetőek. Szerencsére a novemberi alapanyagok még hoznak némi izgalmat, alkothatunk velük finom ételeket. Ráadásul borzasztóan karakteresek, mind ízben, mind felhasználhatóságban: a novemberi alapanyagokat kár lenne kihagyni.

A galériában megnézheted, miből érdemes főzni novemberben:

Néhány recept, amit készíts el:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Legyünk együtt tudatosabbak:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek