Nosalty-teszt: Válaszolj ezekre a kérdésekre, és megmondjuk, mit gondolsz a Valentin-napról!

Te mit gondolsz a Valentin-napról? Szereted, utálod, vagy csak simán ráhagyod az emberekre, hogy tegyék azt, ami jól esik nekik? Mi kitaláljuk helyetted!

A Valentin-nap az év egyik legmegosztóbb ünnepe. Míg itthon csak az utóbbi évtizedben lett szokás ünnepelni, addig például Amerikában egy 30-44 év közötti ember átlagosan 82 dollárt, vagyis mintegy 23 ezer forintot költ párjára eme jeles nap alkalmából. Te hogyan viszonyulsz a Valentin-naphoz? Tesztünkből kiderül!

Ezek a fogások tökéletesek lehetnek egy romantikus vacsorához!

Csokitorta Baileys-es krémmel

Egy melós torta, cserébe gyönyörű, és óriási adag a végeredmény, nagyon sok emberre. Ha csak egy normális méretű, 6-8 emberes tortára van szükség, akkor nyugodtan harmadold a ...

Citromkrémes túrótorta

Azt kell, hogy mondjam, ez a szülinapi torta most tényleg jól sikerült! Alul vaníliás piskóta, rajta lemon curd, és a végén egy jó vastag túrókrém. Ezt a fajta díszítést azért ...

Csupacsoki torta Grétitől

Sulis szülinapi bulira készült ez a süti, aminek a különlegessége, hogy egyből kettőt lehet belőle készíteni. Pont ezért is tetszett meg ez a recept, hiszen a sok gyerkőcnek a fél ...

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...