A Nosalty robotja megmondja, mit főzz vacsorára

A főzés új korszaka: elindult a Nosalty Facebook-oldalának messenger chatbotja, amelynek segítségével hosszas keresgélés helyett azonnal receptekhez juthatsz!

Otthon elérhető hozzávalók, Facebook és kész: elindult a Nosalty Facebook messengerbot alkalmazása, amelynek segítségével akár hozzávalók alapján is azonnal receptekhez juthatsz a NoSalty adatbázisából a Facebookon keresztül.

De hogyan működik?

Nem kell mást tenned, mint a receptnevet vagy a hozzávalót üzenetben elküldeni a Nosalty messenger-robotjának. A chatbot alkalmazása azonnal megmutatja a legrelevánsabb három találatot, egy további link pedig elkalauzol a többi receptre.

"Szia! Én a Nosalty-robot vagyok, segítek neked megtalálni a legjobb recepteket, írd be az étel nevét! Nem tudod még, mit főzzél? Akkor írd be, milyen alapanyagod van otthon!

A legújabb cikkeinket és receptjeinket is szívesen elküldöm neked naponta, csak írd be a 'feliratkozás' szót vagy használd a Menüt a bal alsó sarokban a három kisvonal megnyomásával, vagy írd be a "Menü" szót, és küldd el nekem" – szól a robot a feliratkozókhoz.

Tényleg pofonegyszerű, de mutatjuk a gyakorlatban is!

A Facebook Messenger chatbot lehetőséget teremt, hogy a Facebook-felhasználók még egyszerűbben találják meg a számukra legérdekesebb tartalmakat a Nosalty oldalán.

Az alkalmazást az m.me/nosalty linken vagy a messengerben a Nosalty kiválasztásával azonnal használhatjuk. Az alkalmazásban feliratkozhatunk a legfrissebb receptekre és cikkekre, amelyeket naponta egyszer küld el a robot az érdeklődőknek.

Ez is hasznos lehet, ha imádsz főzni!

Ezeket olvastad már?

Kövesd a Nosaltyt a Viberen is!

Elindult a Nosalty közösségi profilja a Viberen, ahol a Facebookhoz és az Instagramhoz hasonlóan elsőként értesülhetsz legfrissebb híreinkről, cikkeinkről és receptjeinkről!

Nosalty
Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...