A Nosalty volt az ünnepi időszak legnépszerűbb gasztromagazinja

A Nosalty.hu több mint 2,6 millió egyedi felhasználójával egyértelműen vezette a decembert versenytársaihoz képest. Ez pedig azt jelenti, hogy minden ötödik magyar felkereste az oldalt. Az új évben pedig Kovács Ádám is erősíti a kiadvány működését, Head of Digital Brand pozícióban.

Az előző év utolsó hónapja kiemelkedő eredményeket hozott az egyik legnépszerűbb gasztrokiadvány, a Nosalty.hu számára. Az e.gemius adatai szerint versenytársaihoz képest a lap olvasottsága egyértelműen dominálta a decembert, amely főzés és sütés szempontjából a legkiemeltebb időszak.

Töltött káposzta
A Nosalty volt az ünnepi időszak legnépszerűbb gasztromagazinja

A weboldalt több mint 2,6 millió egyedi felhasználó látogatta, amely 29 milliónál is több oldalletöltést produkált. A december 22. és január 2. közti kiemelt időszakban az egyedi látogatók száma szintén meghaladta a 2 milliót (2 096 576).

Így kijelenthető, hogy a lapot minden ötödik magyar felkereste az ünnepi időszakban, és átlagosan több mint 10 percet töltöttek el az oldalon.

A Nosalty közösségi médiafelületei is kiemelkedő eredményt produkáltak. A márka TikTok-csatornáján az év utolsó hetében 2 millió felett volt a megtekintések száma, míg Facebookon 2,5 millió felhasználót értek el a megosztott tartalmak.

Majonézes krumplisaláta
A majonézes krumplisaláta még mindig az egyik legklasszikusabb karácsonyi fogás

Megfigyelhető az is, hogy a magyarok milyen ételeket tesznek az asztalra ezekben a napokban. Az általános tapasztalat az, hogy a klasszikusoktól még mindig nem vagyunk hajlandóak eltérni.

December 22. és 26. között mindent vittek a sütemények: semmi sem írhatta felül a rögtön puha mézeskalács iránti keresletet, de szintén népszerűnek bizonyult a kókuszgolyó, a zserbó, a linzer és a Fanta szelet elkészítése is ezekben a napokban.

A főételek közül magasan a töltött káposzta receptjére voltak kíváncsiak ekkor a legtöbben, amit a magyaros halászlé követ, miközben a majonézes krumplisaláta joggal érdemelheti ki a legnépszerűbb köret címet, annyian kattintottak rá ezekben a napokban.

Mézeskalács
A mézeskalács majdnem minden otthonban elkészül az adventi időszakban

A 2025-ös esztendő köszöntése sem maradhat el finom fogások nélkül, a január elsejét azonban úgy tűnik, egyre kevesebben szeretnék a konyhában tölteni. December 30-31. között ugyanis kétszer annyi forgalom volt a Nosalty.hu oldalán, mint a január elsején és másodikán.

Továbbra is a lencsés ételek vannak előtérben főzelék, leves és saláta formájában. Szilveszter éjjelére maradnak a mindig megbízható, sós ropogtatnivalók – a sajtos rúd és pogácsa –, januárban viszont újra előkerülnek az édes desszertek is, mint a palacsinta vagy a gofri.

A Nosalty 2025-ben egy új kollégával erősíti csapatát. Hering András főszerkesztő tartalmi vezetése mellett Kovács Ádám, Head of Digital Brand pozícióban csatlakozik a márka üzleti céljait támogatva, fő fókuszában a projektmenedzsment, a technológiai folyamatok tervezése és végrehajtása áll.

A szakember korábban több mint 5 évet töltött el az Indamedia kiadócsoport sales osztályán, ebből közel 3 évet vezetői pozícióban.

A Central Médiacsoporthoz 2022 februárjában évvel ezelőtt csatlakozott senior üzletfejlesztési projektmenedzserként.

 „Az idei évben a technológiai és tartalmi fejlesztésekre helyezzük a hangsúlyt, melynek célja, hogy a Nosalty a felhasználói igényeket maximálisan szem előtt tartva, egyszerre kínáljon felhasználóbarát felületet és magas színvonalú magazinos élményt a látogatók számára” – számolt be terveiről Kovács Ádám.

Legújabb receptek

Álomkönnyű citromos-mákos süti

Álomkönnyű, mennyeien omlós és szaftos - szerintünk ilyen a tökéletes kevert sütemény! Ez a mákos-citromos sütikenyér pedig pontosan ilyen, amit a tetejére kent frosting tesz kacéran ...

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...