Most szólj hozzá, vagy kommentelj, értékelj, lesd meg, mennyien szeretik a recepted – régi-új funkciók a Nosaltyn

Újdonságok a Nosalty háza táján: ismét kommentelhetsz a cikkek és receptek alá, sőt, értékelhetsz is egy adott receptet, ezen kívül végre újra ráleshetsz, hányan nézték és főzték le egy-egy ételedet!

Most szólj hozzá...mától ismét szabadon írhatsz véleményt minden cikkünkről és receptünkről, kérhetsz tanácsot, kifejezheted tetszésed és nem tetszésed. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, és bejelentkezel a Nosaltyra, hogy velünk együtt formáld hőn szeretett gasztroközösségünket.

Sőt, elindult a receptértékelési lehetőség is, amivel a receptválasztáshoz adunk extra segítséget. Természetesen szakácsainknak is kedveskedtünk egy régi-új funkcióval. 

Rákóczi-túrós piteformában

A Rákóczi-túrós az egyik legautentikusabb magyar sütemény gyerekkorunk egyik nagy slágere, a Rigó Jancsi, a mignon és a dobostorta mellett. Magas és pompázatos tojásfehérjehab, édes ...

KOMMENTELJÜNK

Használjuk a kommentelési funkciót okosan, őszintén, de kedvesen. Osszuk meg egymással, a Nosalty gasztroközösségével a tapasztalatainkat, adjunk tanácsokat, tippeket, gyűjtsünk be extra információmorzsákat, segítsük egymás főzését és sütését.

Új fejlesztésünk segítségével ezt még egyszerűbben megtehetjük, csak be kell lépnünk a Nosalty felhasználói fiókunkkal, vagy regisztrálunk egyet, és máris kezdődhet a diskurzus!

Szólj hozzá a receptekhez vagy a cikkekhez, mondd el a véleményed!

ÉRTÉKELJÜNK

Újdonsággal is jelentkezünk, ami nem más, mint az 'Értékelések' funkció a Nosalty.hu-n.

Hogy mire jó?

Egy adott receptről ad extra információt, hogy mennyire találja jónak a Nosalty közössége. Az értékelést bejelentkezett Nosalty felhasználó adhatja le, receptenként egyszer, a recept oldalán a kép felett, vagy az elkészítés lépései után. Segíts a többi felhasználónak, lépj be, és értékelj Te is! 

1-5-ig csillaggal értékelheted az adott receptet, 5 csillagot akkor adhatsz, ha odáig meg vissza vagy!

Jelentkezz be, és értékeld akár 5 csillaggal a legjobb recepteket!

+ 1 jó hír:

Ha szeretnéd látni, ki hányszor veszi elő a receptjeidet, és főzi le az ételeidet, nézz rá a „nézettségi statisztika” emailértesítődre, amit bejelentkezés után a profiloldaladon, a statisztika menüpontban kérhetsz! Választhatsz napi, heti vagy havi értesítőt, melyben a receptek össznézettségére illetve a legnépszerűbb receptre is fény derül.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...