Most szólj hozzá, vagy kommentelj, értékelj, lesd meg, mennyien szeretik a recepted – régi-új funkciók a Nosaltyn

Újdonságok a Nosalty háza táján: ismét kommentelhetsz a cikkek és receptek alá, sőt, értékelhetsz is egy adott receptet, ezen kívül végre újra ráleshetsz, hányan nézték és főzték le egy-egy ételedet!

Most szólj hozzá...mától ismét szabadon írhatsz véleményt minden cikkünkről és receptünkről, kérhetsz tanácsot, kifejezheted tetszésed és nem tetszésed. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, és bejelentkezel a Nosaltyra, hogy velünk együtt formáld hőn szeretett gasztroközösségünket.

Sőt, elindult a receptértékelési lehetőség is, amivel a receptválasztáshoz adunk extra segítséget. Természetesen szakácsainknak is kedveskedtünk egy régi-új funkcióval. 

Rákóczi-túrós piteformában

A Rákóczi-túrós az egyik legautentikusabb magyar sütemény gyerekkorunk egyik nagy slágere, a Rigó Jancsi, a mignon és a dobostorta mellett. Magas és pompázatos tojásfehérjehab, édes ...

KOMMENTELJÜNK

Használjuk a kommentelési funkciót okosan, őszintén, de kedvesen. Osszuk meg egymással, a Nosalty gasztroközösségével a tapasztalatainkat, adjunk tanácsokat, tippeket, gyűjtsünk be extra információmorzsákat, segítsük egymás főzését és sütését.

Új fejlesztésünk segítségével ezt még egyszerűbben megtehetjük, csak be kell lépnünk a Nosalty felhasználói fiókunkkal, vagy regisztrálunk egyet, és máris kezdődhet a diskurzus!

Szólj hozzá a receptekhez vagy a cikkekhez, mondd el a véleményed!

ÉRTÉKELJÜNK

Újdonsággal is jelentkezünk, ami nem más, mint az 'Értékelések' funkció a Nosalty.hu-n.

Hogy mire jó?

Egy adott receptről ad extra információt, hogy mennyire találja jónak a Nosalty közössége. Az értékelést bejelentkezett Nosalty felhasználó adhatja le, receptenként egyszer, a recept oldalán a kép felett, vagy az elkészítés lépései után. Segíts a többi felhasználónak, lépj be, és értékelj Te is! 

1-5-ig csillaggal értékelheted az adott receptet, 5 csillagot akkor adhatsz, ha odáig meg vissza vagy!

Jelentkezz be, és értékeld akár 5 csillaggal a legjobb recepteket!

+ 1 jó hír:

Ha szeretnéd látni, ki hányszor veszi elő a receptjeidet, és főzi le az ételeidet, nézz rá a „nézettségi statisztika” emailértesítődre, amit bejelentkezés után a profiloldaladon, a statisztika menüpontban kérhetsz! Választhatsz napi, heti vagy havi értesítőt, melyben a receptek össznézettségére illetve a legnépszerűbb receptre is fény derül.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...