Nincs több beszállás Huszár Krisztián éttermébe, bezár a pesti Beszálló

A MÁK, a ZONA, illetve legutóbb a Fáma és a Beszálló éttermekből ismert séf, Huszár Krisztián közismerten a legjobbak közé tartozik az országban.

A Madách téri Beszálló vendégeinek azonban rossz hírünk van, a belvárosi étterem sajnos már csak kedden és szerdán lesz nyitva utoljára.

Huszár Krisztián és csapata az alábbi üzenetet posztolta hétfő este a Beszálló Facebook-oldalára:

"Óriási sajnálattal kell közölnünk, hogy a Beszálló ebben a formában és helyen, március 1-től már nem üzemel.Nagyon köszönjük, hogy rendszeresen jártatok hozzánk,hogy értékeltétek azt a gondoskodást és szeretetet ami az ételeinket inspirálta. Nagyon hiányozni fogtok nekünk!Azt viszont megígérjük, hogy amint találunk egy megfelelőbb és nagyobb helyet, mindenképpen szétkürtöljük a világban, hogy újra itt vagyunk! Ezen a héten még kedden és szerdán van lehetőségetek nálunk ebédelni, vacsorázni és búcsúzkodni. Mégegyszer nagyon köszönjük, egy élmény volt.

Béke. - Beszálló -"

A Dining Guide információi szerint“Nincs teljesen veszve a sztori – mondta Huszár Krisztián, – valamilyen formában a későbbiekben szeretnénk újranyitni a Beszállót vagy egy hozzá hasonló helyet. De a Madách téri üzletnek egyrészt le is járt a bérleti szerződése, másrészt túl kicsi volt ahhoz, hogy ne termeljen veszteséget, hiszen a minőségből és a drágán elérhető alapanyagokból nem voltunk hajlandóak engedni. Most egy ideig a Fámára koncentrálunk, de a Beszálló nem tűnik el örökre.”

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Fáma, csak mesél, ameddig csak akarod

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...