Nézd meg, mit szeretett még Gábor Zsazsa annyira a férfiakon kívül

Színész és életművész, szerető és szórakoztató társ, nélküle unalmasabbak lettek a Hollywood-i partik. Zsazsa a napokban lett volna 100 éves.

Melyik Hollywood-i sztár engedte be rajta kívül a fürdőszobájába a forgatóstábot?

  • Hatalmas habok között köszöntötte őket, megkérte, fáradjanak át a nappaliba egy koktélra, ameddig elkészül. Hát, igen, Ő mindenkit elkápráztatott és megnevettetett.
  • Ha kilenc házasságáról kérdezték, csak felemlegette: mások mindenfelé néznek, mindenkivel lefekszenek, megcsalnak, Ő ilyet nem tesz -aki tetszik neki, ahhoz hozzámegy feleségül, és hűséges marad hozzá.
  • Sok-sok szédítően szellemes mondása közül az egyik ide illő kedvencünk:

“Jó vagyok a háztartásban, ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát.”

A tavaly elhunyt csodás jelenség a napokban lett volna 100 éves, persze, ha bevallotta volna.

  • Rá emlékezünk ezzel az ugyancsak muris road movie-val, amelyet a David Letterman show stábja készített. A showman és a díva végigesziaz összes helyi gyorséttermi egység kínálatát, ami Zsazsa bevallása szerint egyáltalán nem esett nehezére, mert titkon imádta a gyorskaját, amit ritkán engedett meg magának.

Hogy lehet ilyen lazán csinálni még 70 év felett is?

  • Titkát már csak a róla fennmaradt videókból fejthetjük meg.

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...