A népszerű énekes vérbeli gyorskajafüggő volt

Őszintén vallott mélypontjairól Ed Sheeran legújabb interjújában, amiből az is kiderült, hogy komoly evészavari voltak.

A világhírű énekes, Ed Sheeran mindig is tipikus jó fiúnak tűnt, aki betartja a szabályokat, és alapvetően rendben van magával. Persze viszonylag egyszerű volt fenntartani ezt a képet, hiszen szinte semmit nem árult el a magánéletéről. Most azonban élete rosszabb időszakáról mesélt egy amerikai, önsegítő könyvekkel foglalkozó kiadónak adott interjújában.

Elmondása szerint 2014-2015-ös világturnéján pánikrohamai voltak, miközben utálta magát, és gyűlölte a külsejét.

„Fent voltam egész éjjel és ittam, aztán a buszon aludtam. A busz az aréna alatt parkolt, és egész nap ott aludtam, aztán koncerteztem, ittam, és visszamentem a buszra. Ez folyt négy hónapon keresztül, még a napfényt se láttam” – számolt be a 29 éves énekes.

Ebben az időszakban a súlya is gyarapodni kezdett, ami nem csoda, hiszen elmondása szerint volt olyan, hogy hányásig tömte magát gyorskajával, és rengeteg alkoholt fogyasztott mellé.

„Addig ettem, amíg rosszul nem lettem.”

„Tetoválásokkal voltam tele, és olyan vagyok, aki nem csak félig csinálja meg a dolgokat, így elkezdtem inni, és mivel nem láttam értelmét egy pohár bornak, rögtön inkább két üveggel ittam.”

Ednek végül a felesége segített kilábalni a függőségeiből. Sikerült rávennie az énekest a futásra, és egészséges ételeket etetett vele. Ennek köszönheti, hogy mára sokkal tudatosabb életet él, és sikerült leadnia a súlyfeleslegét is.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

via

via

via

Címlapkép: Getty

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...