Nemzetközi sikert ért el a magyar startup, az Anjuna Ice Pops - Irány Amerika!

Az Anjuna Ice Pops esélyes arra, hogy felvételt nyerjen egy rangos, franchise startupokat támogató nemzetközi programba.

2016-ban nyílt meg két huszonéves fiatal jégkrémezője, az Anjuna Ice Pops - egy üzlet Pesten, egy Budán várja a betérőket.Szabó Milán és Szalay József 2015-ben az indiai Anjuna partjain jött rá, hogy szeretné valami igazán nagy fába vágni a fejszét - a jégkémipar forradalmasítása éppen jó ötletnek tűnt. Kevesen hittek abban, hogy koncentrátumok és glükózszirup nélkül lehet fagyit csinálni nagyüzemben - a két Anjuna Ice Pops üzletben laktózmentes, vegán, cukormentes, illetve gluténmentes nyalánkságokat lehet kóstolni.

A mindenmentes, természetes alapanyagok felhasználására építő jégkrémező azonban annyira bejött a tulajdonosoknak, hogy úgy döntöttek, további franchise üzleteket nyitnak országszerte - írta a Világgazdaság. Milán és József benevezte vállalkozását aNemzetközi Franchise Szövetség megmérettetésére, ahol felvételt lehet nyerni a„NextGen in Franchising” programba. A programba bekerülő húsz vállalkozás fiatal (21 és 35 év közötti) tulajdonosai képzéseken vehetnek részt, és olyan támogatást kapnak, ami segíti őket a fejlődésben.

Magyarországról idén csak az Anjuna Ice Pops jutott be a legjobbak közé. 2018. február 9-13. között az arizonai Phoenix-ben kerül sor a nagyszabású startup kiállításra és versenyre. Itt fog kiderülni, bekerül-e az Anjuna Ice Pops a kiválasztottak közé.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

"Mindent kóstolj meg, mielőtt azt mondod rá, hogy fúj!" - VIDEÓ

Legújabb receptek

Vegán csokis babka

Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!

Vegán almás pite

Egy klasszikus süteményt, az almás pitét készítjük el teljesen vegán módon. Ebben a videóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készíthetsz szaftos, fűszeres tölteléket és ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 élelmiszer, amit nem mosol meg, pedig nem ártana

A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...