Nem találod ki, Ryan Reynolds milyen tortával lepte meg feleségét Valentin-napon

Ryan Reynolds nem egy Michelin-csillagos étterembe vitte a feleségét, Blake Lively-t, hanem sokkal kreatívabban oldotta a Valentin-napot. 

Ryan Reynolds ahelyett, hogy azt a közhelyes trükköt vetette volna be, hogy feleségét, Blake Lively-t elviszi egy puccos Michelin-csillagos étterembe úgy döntött, hogy eredeti ajándékkal kedveskedik neki az idei Valentin-napon.

Reynolds szív alakú, eperrel díszített tortát sütött a feleségének - saját kezűleg. A sütit rózsaszín és piros cukordíszecskék borították.

A színész meglepő kommentet fűzött az Instagramon közzétett fotójához, ahol zavartan mosolyog egy láthatóan házi készítésű tortát szorongatva.

"Nem vagyok tudós, ezért a máz valójában ragasztó."

Hogy is van ez? Reynolds műtortát csinált ragasztó felhasználásával, vagy valódi tortát, amin a máz ragasztóra emlékeztet? A kérdés nyitva marad, de az tény, hogy tavaly nyáron egy interjúban azt mondta a színész, ha ő nekiállna főzni, tuti, tárcsázni kellene a 911-et, és a kiérkező tűzoltó jól le is csapna a feleségére. Reynolds amúgy is híres vicces - vagy annak szánt - nyilatkozatairól, így gyanús, hogy ezt a ragasztós megjegyzést sem kell véresen komolyan venni...

címlapkép: People

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Lehangoló a hazai helyzet - A cukrászdákat nagy ívben elkerülte a gasztroforradalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...