Nem mindenki fog rajongani ezért az új konyhatrendért

Nem biztos, hogy mindenki odáig lesz és vissza a következő ötlettől, ami állítólag hódító útjára indul a konyhákban. 

Krysta Gibbons ötlete formabontónak bizonyult Floridában. A belsőépítész épp barátjának az új házát tervezte, ahol a konyha minden négyzetméterét kihasználta a kevés hely miatt. Olyannyira, hogy egészen a plafonig beépített szekrények ágaskodnak. Hogy gond nélkül, kényelmesen lehessen használni és elérni a felső részeket is, gördülő létrát is tervezett a szekrényrendszerhez, akárcsak a könyvtárakban. Az ötletet nemcsak Krysta barátai, de az internet népe is imádja.

Ellentétben a hagyományos létrával, ez kerekeken van, így könnyedén mozgatható a helyiség egyik végéből a másikba, ráadásul lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a teret függőlegesen is.” – mondta a tervező, aki hozzátette, hogy a konyha igazi kiegészítője lett a létra, amitől még modernebb, még praktikusabbá vált a helyiség.

"Szeretem, ahogy a sárgaréz sín elválasztja az alsó szekrényeket a nehezen hozzáférhető részeket egymástól - olyan, mint egy ékszer!" – mondta Gibbons.

Szóval állítólag az új trend a vízszintes helyett a függőleges! Nektek, hogy tetszik ez a megoldás? Ki szeretne létrát a konyhájába? Egyáltalán: ki szeretne le-fel létrázni?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Jessie Prezie/House Beautiful

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...