Nem hiszed el, mivel keni az arcát Nicole Kidman, hogy ne ráncosodjon!

A Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő különös anyaggal védekezik a ráncok ellen.

Nicole Kidman, a Hatalmas kis hazugságok sorozat sztárja sosem titkolta a világ előtt, hogyan veszi fel a harcot az öregedés ellen. A sok találgatás ellenére az 52 éves színésznő állítása szerint sosem feküdt kés alá, a botoxos arckezelést azonban többször is kipróbálta.

A színésznő közeli ismerőse szerint azonban a botox már a múlté, Kidman ugyanis egy újabb, sokkal természetesebb módszerrel védekezik a szarkalábak ellen. A híresség most csirkék zsírját használja arcának ápolására, az állati zsiradékot pedig almaecettel, kókuszolajjal és lime lével hígítja fel, alkalmanként pedig mandulaolajat is használ hozzá.

A csirkés krémet a színésznő heti kétszer keni fel az arcára, és legalább egy órát áll a bőrén azelőtt, hogy lemosná. Mivel Nicole Kidman korábban azt nyilatkozta, hogy csalódott a botoxban (nem tetszett neki az eredmény), mostanában csak kollagénkezeléssel szépíti a bőrét.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Ezeket olvastad már?

via Mirror

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...