Nem gondoltuk volna, hogy Chrissy Teigen bevállalja ezt a műtétet

Kisebb melleket szeretne a modell, és ezért a koronavírus idején is képes kés alá feküdni.

A gyönyörűséges modell, Chrissy Teigen még 20 éves korábban csináltatta meg a melleit. A sztár elmondta, hogy igazából a méretén nem változtatott, csak amolyan rekonstrukciót végeztek rajta. Kicsit kitöltették itt-ott, hogy arányosabb és formásabb legyen. Azonban most, hogy már szült két gyereket, megválna az implantátumtól.

„Ez leginkább egy olyan fürdőruhás dolog volt. Azt gondoltam, ha pózolni fogok, és a hátamra fekszem, akkor legyenek már peckesek! De aztán babáid születnek, a melleid tele lesznek tejjel és aztán kilapulnak, szóval most cseszhetem” – nyilatkozta korábban.

Sokáig félt a műtét kockázatától, de úgy tűnik, most mégis rászánta magát. A hírt az Instagramján jelentette be egy meztelen képpel.

„Posztoltam magam a Twitteren, hogy tesztelnek covidra, mert nemsokára lesz egy műtétem. Érthető módon egy csomó ember erre kíváncsi lett (és mindenbe beleüti az orrát!), úgyhogy inkább elmondom itt: kivetettem az implantátumaimat! Szuperül elvoltam sok évig, de most már elég volt. Jó lesz, hogy megint a saját méretemben hordhatok ruhákat, nem pedig két mérettel nagyobban! Nem nagy ügy! Úgyhogy ne aggódjatok miattam! Minden rendben. Ezután is lesz mellem, de most már színtisztán csak zsírból. Merthogy egy cici egyébként is az. Egy egyszerű, de nagyszerű zsírzacskó.”

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...