Nem fogsz hinni a szemednek, hogy mit sütött a kenyerébe egy pék

Pár nap alatt bejárta az internetes világsajtót az a fotó, amit aki már látott, és ha csak rágondol azóta, nem tudja abbahagyni a nevetést!

Tudjuk, hogy egy pékműhelyben vagy akár otthoni sütésnél is bármi megtörténhet: nem csak túrókrém vagy csokidarabok kerülhet egy-egy péksüteménybe, hanem egészen elképesztő és nem beleillő hozzávalókat is belegyúrhatnak tésztáikba a szeleburdibb pékek. Ennek a sütőmesternek a figyelmetlenségét azonban még mi is hitetlenkedve csodáljuk.

Igen, ez pontosan az aminek látszik. Úgy tűnik, hogy az óvatlan pék véletlenül belesütötte a saját szemüvegét ebbe - az egyébként jól sikerült - veknibe. Sokszor hallani, és különböző internetes fórumokon látni, hogy kisebb állatok, bogarak, csavarok, papírdarabok is előfordulhatnak az ételeinkben, de ilyennel esettel szerintünk még senki nem találkozott eddig.

A képet egyébként egy Reddit felhasználó osztotta meg az interneten, de az végül nem derült ki, hogy kivel és hogyan történt a megmosolyogtató eset.

Veled is történt már hasonló eset? Írd meg nekünk!

(via Mirror)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...