Nem adott jattot a pizzafutárnak, napok múlva egy elég durva levelet kapott

A fiatal nő kifizette a pizzarendelést, de nem adott borravalót a futárnak. Néhány nap múlva már feljelentést kellett tennie.

A kaliforniai Lauren Olivia Ledford az egyik este pizzát rendelt vacsorára. A fiatal nő a US Postmates alkalmazással segítségével rendelt magának. A futár időben kihozta a rendelést, Lauren kifizette a pizzát, borravalót azonban nem adott neki.

Olivia néhány nap múlva egy négy oldalas levelet talált az ajtaja előtt. Miután felvette és elolvasta, kiderült, hogy azt a pizzafutár írta. A férfi nagyon dühös volt, amiért a nő nem adott neki borravalót. Olivia a névtelen levelet feltöltötte a Facebook oldalára is:

A levél szerzője szerint bunkó dolog a pizzafutárt borravaló nélkül kifizetni, és azt tanácsolja a nőnek, hogy a legközelebbi alkalommal, ha jót akar, akkor adjon jattot. Ezután megfenyegeti a nőt, hogy ha legközelebb nem ad neki borravalót, akkor kirabolja őt.

A nő a Facebookon kívül a helyi rendőrökkel is megosztotta a levelet, akik nyomozást indítottak az ügyben. Valószínűleg nem lesz nehéz kideríteni, ki volt a fenyegetőző pizzafutár.

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via 24.hu.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...