Nekik már sose lesz ennél rosszabb szülinapjuk

Gondoltál már arra, ahogy az egy napig készülő, habos, feldíszített, lobogó gyertyás csodatortát, amit éppen az ünnepelt felé viszel remegő kézzel, elejted? Na nekik sikerült.

Egy habos-babos torta, amit teljes lelkesedéseddel készítettél a gyermekednek, férjednek, anyudnak, barátodnak, és éppen a kezedben egyensúlyozva haladsz az ünnepelt felé, amikor elbotlasz, és kész. Annyi. Vagy mondjuk egy roppant vicces gyerekrokon belenyomja a szülinapos fiad fejét a tortába. De lehet úgyis, hogy te vagy az elszenvedő fél és az, aki a végén állig tortás. Tök mindegy igaziból, mert nem lehet nem röhögni. Bocsánat minden tortakészítőtől és síró gyerektől előre is :(((

Még egy vicces:

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögsz akarsz!

És néhány tortarecept a végére:

Szülinapi nutella torta

Szülinapozunk, kérem szépen! Túrótortának indult, aztán túró hiányában nutellatorta lett, Pierre Hermè (köszönettel D.-nek és S.-nek a könyvért) receptje alapján. Elmesélem ...

Csupacsoki torta Grétitől

Sulis szülinapi bulira készült ez a süti, aminek a különlegessége, hogy egyből kettőt lehet belőle készíteni. Pont ezért is tetszett meg ez a recept, hiszen a sok gyerkőcnek a fél ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...