Ne lepődj meg, ha mostantól kutyát találsz a pizzásdobozodon!

Naponta több ezer forgalomba kerülő pizza dobozán lesznek majd rajta az örökbefogadásra váró kutyák képei.

Pizzakutya néven indult el az az akció, melynek keretében örökbefogadásra váró kutyák képei kerülnek majd a házhoz rendelt pizzák dobozaira - derül ki a Telex.hu cikkéből.

Magyarországon rengeteg kóbor állat rója az utcákat, és sokukat azért nem tudják megmenteni az állatvédők, mert kis túlzással mindenki telt házzal üzemel

– írja a Pizzakutya elnevezésű akció közleménye. A kezdeményezéssel arra a több ezer állatra hívják fel a figyelmet, akik akár több éven keresztül várnak arra, hogy gazdára találjanak.

Valami készül a kulisszák mögött! Az első pizzakutyák már várják, hogy a gazdikereső matricájuk felkerüljön a pizzás dobozokra és minél hamarabb gazdira találjanak!

Közzétette: Pizzakutya.hu – 2021. január 27., szerda

A pizzásdobozokra egy-egy QR-kóddal és fotóval ellátott matrica fog kerülni, amely a Pizzakutya oldalára tereli a látogatót, aki itt már szabadon érdeklődhet az örökbefogadásra váró, oltással és chippel ellátott kutyák iránt.

A kutyák az Egyesített Vészhelyzeti Állatvédelmi Rendszerhez (EVÁR) tartozó állatmentő szervezetek mentettjei, a tervek szerint pedig nemsokára macskák és más, örökbefogadásra váró kisállatok képei is kikerülnek a papírdobozokra.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...