Narancsbőréről posztolt fotót Tóth Andi

Az énekesnő őszintén felvállalta, hogy az ő teste sem tökéletes, és ország-világ előtt megmutatta narancsbőrét.

Tóth Andi, énekesnő mindig is nagyon őszintén kommunikált közösségimédia-felületein a követőivel. Bátran felvállalja, hogy neki sem egyszerűek a mindennapjai, és ő is elfárad néha. Most azt is megmutatta, hogy a gyönyörűen kidolgozott testén található néhány olyan pont, melyen akad egy kis narancsbőr.

Legújabb Instagram-posztjában, melyen egy haspólóban és egy rövidnadrágban pózol, elárulja, hogy akad egy kis narancsbőr a testén, mellyel egyébként teljesen ki van békülve.

Kicsit narancsbőrös, de az enyém. Ma még 1, holnap 2 buli és lelépek kicsit

 – írja a fotó alatti posztban.

„Nehéz időszakomban vagyok, amit az utolsó pár napban jobban is kimutattam nektek, mint szoktam. Tudom, hogy „senkinek nem dolga” és nem is vártam semmit, de őszintén jól esett a rengeteg pozitív üzenet. Mindet el is olvastam. The queen will come back” – folytatta.

Természetesen követői azonnal megnyugtatták, hogy nem kell aggódni a narancsbőr miatt, hiszen alig látszik.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Instagram


Még több érdekes cikk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...