7 élelmiszer, ami feldobja az unalmas zöldbabkonzervet

A spájz elmaradhatatlan elemei a konzervek, ezen belül pedig a zöldbabkonzerv, amely tökéletes kiegészítője lehet megannyi fogásnak. Való igaz, nagyon praktikus a konzerves bab, de azért valljuk be, néha kissé túl egyszerű az ízvilága... Szerencsére léteznek olyan élelmiszerek, amelyek remekül feldobják ezt a szerény zöldséget. Legújabb Napi Tippünkben meg is mutatjuk őket!

Mi lenne, ha azt mondanák, hogy mostantól tekints egy üres vászonként a klasszikus zöldbabkonzervre? De tényleg, hiszen eddig nagy valószínűséggel te is önmagában fogyasztottad a zöldbabkonzervet, pedig ennél sokkal, de sokkal több rejlik ebben az egyszerű, de nagyszerű élelmiszerben. Ha hiszed, ha nem rengetegféleképpen lehet variálni a zöldbabot más összetevőkkel, így például citrommal, baconnel, sajttal és még sok mással is. Most megmutatjuk a mi kedvenceinket!

Nézd meg a galériában, miként tudod felturbózni a sima zöldbab konzervet, katt a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Hasznos konyhai tippek-trükkök várnak itt is:

Legújabb receptek

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Mákos-málnás vaníliás mousse torta

Sütésben gyakorlott, tapasztaltabb embereknek ajánlom a torta elkészítését. Sok apró részből áll, ami külön odafigyelést igényel. Fontos a megfelelő dermesztés, pihentetés. Megéri ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...