Így használd fel a megfáradt, ráncos uborkákat

Egy megpuhult, hajlékony, ráncos uborka veszett ügynek tűnhet, de ne adjuk fel ilyen hamar! A Napi Tipp 4 zseni módszert is mutat arra, hogyan menthető meg az elhanyagolt zöldség.

Uborkaszezon van, ugye, ami egyrészt azt jelenti, hogy tele a hűtőnk a lédús, frissítő szezonális zöldséggel, másrészt azt, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről a tényről: hopp, egy hét nyaralás, egy víkend a Balatonnál, éjszakai kimaradás, satöbbi. Aztán egy szép napon arra eszmélünk hűtőajtónyitás közben, hogy a korábban feszes uborka bizony elengedte magát, bizony megereszkedett és ráncos lett. Szerencsére ilyenkor nem azonnal a kuka a megoldás – ugyanis még így is kezdhetünk egysmást az uborkával: nézzük, például miket!

Nézd meg galériánkban a megfáradt uborka felhasználásának módjait!

Ezek a receptek jól jöhetnek a mentéshez:

Zöld juice kezdőknek

A frissen facsart zöldségleveknek kultúrája van. Mindenki, aki egészséges és fitt akar lenni, ilyen juiceokkal rohangál le fel a városban. Azonban van egy dolog, amit sokan elfelejtenek. A ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tippet leshetsz el tőlünk:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...