4 sütésmentes alap a tortádnak, ha unod a kekszet

A sütésmentes torták sokszor kihúzhatnak minket a csávából vagy felmenthetnek a komolyabb cukrászmunka alól. A megfelelően ízesített, krémes tortarészen kívül szenteljünk ugyanannyi figyelmet az alapnak is, tegyük izgalmasabbá az alábbi módokon. Segít a Napi Tipp!

Egy sütés nélküli torta csak akkor lesz igazán isteni, ha az alját képező tortaalapot is tökéletesen eltaláljuk. Egyrészt oda kell figyelnünk annak állagára: hogy megkössön, ne hulljon darabjaira, de közben mégse legyen túl kemény, elvághatatlan. Másrészről az íz is fontos: ugyanúgy, mint egy klasszikus piskóta esetében, a sütésmentes tortaalapnál is gondoskodnunk kell az ízesítésről. Mindkét elvárásnak megfelelhetünk, ha bolti kekszet és vajat használunk, persze ezen kívül egy sor másik alapanyagot is bevethetünk. Például az alábbiakat.

Nézd meg galériánkban a sütésmentes tortalapokat, a receptekért kattints a képre!

Néhány isteni recept, amiben bevetheted a tudást:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Klassz konyhai tippek várnak itt is:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek