Minden tökéletesen sikerült, szaftos, édes piskóta, muffin és torta mögött egy ügyesen bekevert süteménytészta rejlik. No, meg persze egy felkészült házi cukrász, aki pontosan tudja, mit, mikor és hogyan kell a tálba tennie, kevernie, habosítania, óvatosan forgatnia, ésatöbbi. Persze a felkészült cukrászok sem úgy születnek, hogy maguktól tökéletes süteménytésztát kevernek, ők is tanulták a furfangokat valahol, mondjuk egy alábbihoz hasonló cikkből.
Nézd meg galériánkban a sütitészták bekeverésének furfangjait, a tippekért kattints a képre!





Isteni sütemények, amelyeknél bevetheted a fentieket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekért kattints ide:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!