5 tipp, hogy könnyebben menjen a sütitészták bekeverése

Még a legegyszerűbb süteménytészta bekeverése is kihívássá válhat, ha nem tesszük meg a megfelelő előkészítő lépéseket. A Napi Tipp most megmutatja, mivel könnyíthetünk a saját dolgunkon.

Minden tökéletesen sikerült, szaftos, édes piskóta, muffin és torta mögött egy ügyesen bekevert süteménytészta rejlik. No, meg persze egy felkészült házi cukrász, aki pontosan tudja, mit, mikor és hogyan kell a tálba tennie, kevernie, habosítania, óvatosan forgatnia, ésatöbbi. Persze a felkészült cukrászok sem úgy születnek, hogy maguktól tökéletes süteménytésztát kevernek, ők is tanulták a furfangokat valahol, mondjuk egy alábbihoz hasonló cikkből.

Nézd meg galériánkban a sütitészták bekeverésének furfangjait, a tippekért kattints a képre!

Isteni sütemények, amelyeknél bevetheted a fentieket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekért kattints ide:

Címlapról ajánljuk