Építs impozánsan emeletes palacsintatortát, mutatjuk, hogyan

Kisütni egy halom palacsintát, majd tortát varázsolni ebből a halomból: nagyon jól hangzik, talán még egyszerűen is, azonban a palacsintatortának bizony megvannak a buktatói. Kerüljük el őket a Napi Tipp segítségével!

Miután nagyon hosszú időt töltöttünk a tűzhely mellett, a serpenyő társaságában, maga a palacsintatorta elkészítése már gyerekjátéknak tűnhet. Csak megkenjük őket, és egymásra pakoljuk: egyszerű, nem? Nos, alapvetően nem bonyolult, azonban választanunk kell, hogy egy átlagos, elfogadható, kicsit ferde, kicsit púpos palacsintatortát, vagy egy impozánsan szimmetrikus, büszke tartású és tökéletesen töltöttet szeretnénk? Ha a választásunk az utóbbira esik, érdemes továbbolvasnunk.

Lesd meg a palacsintatorta készítésének trükkjeit a galériában:

Ha az elmélet már megvan, jöhet a gyakorlat:

Diós palacsintatorta

A palacsintát nem lehet nem szeretni, hiszen annyiféleképpen tölthetjük meg a kisült, könnyű tésztalapokat, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét.  De ha azt hiszik, már nem ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai segítséget nyújtunk:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...