5 hiba, amitől nem sül aranybarnára a padlizsánod

Egész évben, de nyáron kifejezetten sokszor sütünk padlizsánt – mindegy, hogy salátába, tésztába vagy szendvicsbe pakoljuk a szeleteket, kockákat, ezek akkor a legfinomabbak, ha puhára és aranybarnára sülnek. A Napi Tipp most azt mutatja be, milyen hibák akadályozzák meg ezt.

A padlizsán egy kényes alapanyag, főleg, ha sütésről van szó – amikor olajban próbáljuk aranybarnára pirítani a szeleteket/darabokat, ütközhetünk némi ellenállásba. Ugyanis van, hogy a padlizsán nagyon lassan sül, beszívja az összes olajat, közben pedig a világért sem akar színt váltani, hóka marad, és tocsog a zsírban. Szerencsére könnyen orvosolható helyzet ez, a sikerhez elég csupán az alábbi tényezőkre figyelni.

Nézd meg galériánkban, miért nem sül meg rendesen a padlizsán, a tippekért kattints a képre!

Sült padlizsános finomságok, amiket feltétlen készíts el:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekért kattints ide:

Címlapról ajánljuk

További cikkek