6 alapanyag, amit érdemes belekeverni a nokedli tésztájába

Mindegy, hogy köretként használjuk vagy egy szaftos egytálétel (sztrapacska, tojásos nokedli) alapjaként, a nokedlit feldobhatjuk mindenféle ízes és színes kiegészítőkkel. Nézzük a Napi Tipp keretében, pontosan mivel!

A nokedli magában nem hoz túl sok csillogást az asztalra, mondjuk, nem is kell neki, hiszen általában csak az egyszerű, szimpla köret szerepében díszeleg. Persze ez ne tartson minket vissza: bátran keverjünk bele mindenfélét a nokedli tésztájába, tegyük színessé, adjunk neki plusz ízt, alkossunk belőle valami egészen különlegeset!

Nézd meg galériánkban, mi mindent keverhetsz a nokedlihez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

További, kevésbé szokványos receptek és ötletek:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...