6 alapanyag, amit érdemes belekeverni a nokedli tésztájába

Mindegy, hogy köretként használjuk vagy egy szaftos egytálétel (sztrapacska, tojásos nokedli) alapjaként, a nokedlit feldobhatjuk mindenféle ízes és színes kiegészítőkkel. Nézzük a Napi Tipp keretében, pontosan mivel!

A nokedli magában nem hoz túl sok csillogást az asztalra, mondjuk, nem is kell neki, hiszen általában csak az egyszerű, szimpla köret szerepében díszeleg. Persze ez ne tartson minket vissza: bátran keverjünk bele mindenfélét a nokedli tésztájába, tegyük színessé, adjunk neki plusz ízt, alkossunk belőle valami egészen különlegeset!

Nézd meg galériánkban, mi mindent keverhetsz a nokedlihez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

További, kevésbé szokványos receptek és ötletek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek