6 hiba, amit mindenki elkövet a házi majonéz készítésénél

Ha te is ellesnéd a sűrű, vajszerű házi majonéz készítésének titkát, akkor jó helyen jársz, ugyanis Napi Tippünkben lerántjuk a leplet a leggyakoribb hibákról, amelyek elronthatják a kedvenc mártásodat.

A majonéz kétségkívül a világ egyik legnépszerűbb mártása, így nem csoda, hogy sokan szeretnék megtanulni, miként lehet otthon is tökéletesen elkészíteni. Összetevőit tekintve igen egyszerű: csak tojásra, olajra, mustárra és citromlére van szükség a majonézhez. Elkészítése már egy kicsivel bonyolultabb, ám, ha egyszer sikerül, és megkóstolod az első adag házi majonézt, akkor soha többé nem akarsz majd boltit venni. Ahhoz azonban, hogy majonézszakértővé válhass, meg kell ismerned a leggyakoribb majonézkészítési hibákat. Íme!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tippet leshetsz el tőlünk:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!