6 hiba, amit mindenki elkövet a házi majonéz készítésénél

Ha te is ellesnéd a sűrű, vajszerű házi majonéz készítésének titkát, akkor jó helyen jársz, ugyanis Napi Tippünkben lerántjuk a leplet a leggyakoribb hibákról, amelyek elronthatják a kedvenc mártásodat.

A majonéz kétségkívül a világ egyik legnépszerűbb mártása, így nem csoda, hogy sokan szeretnék megtanulni, miként lehet otthon is tökéletesen elkészíteni. Összetevőit tekintve igen egyszerű: csak tojásra, olajra, mustárra és citromlére van szükség a majonézhez. Elkészítése már egy kicsivel bonyolultabb, ám, ha egyszer sikerül, és megkóstolod az első adag házi majonézt, akkor soha többé nem akarsz majd boltit venni. Ahhoz azonban, hogy majonézszakértővé válhass, meg kell ismerned a leggyakoribb majonézkészítési hibákat. Íme!

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tippet leshetsz el tőlünk:

Címlapról ajánljuk

További cikkek