5 egyszerű alapanyag, ami tökéletesíti a lencsefasírtod

Manapság már nem csak vega fogás – bárki szeretheti a lencsefasírtot, mert ízes, mert olcsó, és mert bármihez passzol. De vajon mitől lesz igazán-igazán finom? A Napi Tipp elárulja.

Egy egyszerű lencsefasírthoz alig kell hozzávaló: a hüvelyesen kívül mindössze valamilyen „kötőanyag” és fűszerek szükségesek. Ennyi kell ahhoz, hogy a kis pogácsák és golyóbisok ne essenek szét, megtartsák az alakjukat. Persze annyi minden mást is belekeverhetünk a masszába, olyan céllal, hogy tökéletesítsük a lencsefasírt ízét, állagát és kinézetét. Nézzük most, mely egyszerű hozzávalók javíthatnak rajta.

Nézd meg galériánkban a lencsefasírt kiegészítőit:

Receptek, amelyekben kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és trükk vár:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...