5 egyszerű alapanyag, ami tökéletesíti a lencsefasírtod

Manapság már nem csak vega fogás – bárki szeretheti a lencsefasírtot, mert ízes, mert olcsó, és mert bármihez passzol. De vajon mitől lesz igazán-igazán finom? A Napi Tipp elárulja.

Egy egyszerű lencsefasírthoz alig kell hozzávaló: a hüvelyesen kívül mindössze valamilyen „kötőanyag” és fűszerek szükségesek. Ennyi kell ahhoz, hogy a kis pogácsák és golyóbisok ne essenek szét, megtartsák az alakjukat. Persze annyi minden mást is belekeverhetünk a masszába, olyan céllal, hogy tökéletesítsük a lencsefasírt ízét, állagát és kinézetét. Nézzük most, mely egyszerű hozzávalók javíthatnak rajta.

Nézd meg galériánkban a lencsefasírt kiegészítőit:

Receptek, amelyekben kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és trükk vár:

Címlapról ajánljuk