5 egyszerű alapanyag, ami tökéletesíti a lencsefasírtod

Manapság már nem csak vega fogás – bárki szeretheti a lencsefasírtot, mert ízes, mert olcsó, és mert bármihez passzol. De vajon mitől lesz igazán-igazán finom? A Napi Tipp elárulja.

Egy egyszerű lencsefasírthoz alig kell hozzávaló: a hüvelyesen kívül mindössze valamilyen „kötőanyag” és fűszerek szükségesek. Ennyi kell ahhoz, hogy a kis pogácsák és golyóbisok ne essenek szét, megtartsák az alakjukat. Persze annyi minden mást is belekeverhetünk a masszába, olyan céllal, hogy tökéletesítsük a lencsefasírt ízét, állagát és kinézetét. Nézzük most, mely egyszerű hozzávalók javíthatnak rajta.

Nézd meg galériánkban a lencsefasírt kiegészítőit:

Receptek, amelyekben kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp és trükk vár:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...