Az 5 leggyakoribb krumplipüréhiba, ami betesz a köretednek

Az egyik legkedvencebb köretünk a selymes krumplipüré, nem csoda hát, ha folyton-folyvást elkészítjük hússzeletek, fasírtok sült zöldségek mellé. Persze a fent említett selymességet nem olyan könnyű elérni, sok buktató áll a tökéletes állag útjában. Szerencsénkre a Napi Tipp leleplezi az összeset!

Olyan kevés hozzávalóból – többek között az egyik legalapvetőbb zöldségünkből – készül a krumplipüré, mindennek dacára még egy ilyen egyszerű recept is bizonyulhat bonyolultnak. Leginkább azért, mert cseppet sem mindegy, hogyan nyúlunk a szerény alapanyagokhoz, ismert eljárásokhoz. Hiszen csak akkor lehet a sikerünk teljes és a krumplipürénk tökéletes, ha a teljes figyelmünket a folyamatnak szenteljük – így az alábbi buktatók és bakik elkerülése is gyerekjáték lesz.

Nézd meg galériánkban a legnagyobb krumplipüréhibákat!

Receptek a gyakorláshoz, tökéletesítéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További nagyszerű konyhai tippek, ötletek várnak alant:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek