Így készítheted el a tökéletesen puha és szaftos kókuszkockát

Mikor igazán jó egy kókuszkocka? Nos, szerintünk akkor, ha olyan nagy, hogy alig fér be a szánkba, ha belül puha, de nem fullasztó, ha alaposan megfürdött a csokiban, majd meghempergett a kókuszban. Pont ilyen süteményt kapunk, ha a Napi Tipp utasításait követjük.

Persze lehet, hogy a kókuszkocka minden családnál máshogyan néz ki, egy azonban mindenhol ugyanaz: az élvezet, amit a csokis-kókuszos piskótacsoda kivált a beleharapóból. Mindegy tehát, hogy lekvárt teszünk a közepébe vagy üresen hagyjuk, mindegy, hogy mivel bolondítjuk meg a tésztát vagy a csokit, a lényeg, hogy a saját kókuszkockánk örömet fog okozni valakinek. Ahhoz pedig, hogy ez biztosan megtörténjen, kövessük az alábbi tanácsokat.

A galériában megtalálod az összes hasznos tippet:

Próbálj ki néhány izgalmas kókuszkockareceptet:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több receptet a tanácsaink segítségével:

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!