Így készítheted el a tökéletesen puha és szaftos kókuszkockát
Mikor igazán jó egy kókuszkocka? Nos, szerintünk akkor, ha olyan nagy, hogy alig fér be a szánkba, ha belül puha, de nem fullasztó, ha alaposan megfürdött a csokiban, majd meghempergett a kókuszban. Pont ilyen süteményt kapunk, ha a Napi Tipp utasításait követjük.
Persze lehet, hogy a kókuszkocka minden családnál máshogyan néz ki, egy azonban mindenhol ugyanaz: az élvezet, amit a csokis-kókuszos piskótacsoda kivált a beleharapóból. Mindegy tehát, hogy lekvárt teszünk a közepébe vagy üresen hagyjuk, mindegy, hogy mivel bolondítjuk meg a tésztát vagy a csokit, a lényeg, hogy a saját kókuszkockánk örömet fog okozni valakinek. Ahhoz pedig, hogy ez biztosan megtörténjen, kövessük az alábbi tanácsokat.
A galériában megtalálod az összes hasznos tippet:
5 fotó
Próbálj ki néhány izgalmas kókuszkockareceptet:
kevert sütemény
Ennek a nálunk is népszerű, kókuszkockához hasonlító süteménynek eredete Baron Lamington nevéhez fűződik, aki 1896–1901 között az ausztráliai Queensland kormányzója volt. A ...
kókuszos süti
Egy igazi klasszikus, az örök kedvenc, a pihe-puha kókuszkocka.
Régi házi recept alapján.
kókuszos süti
Szeretjük a kókuszos édességeket, habár a receptben megadott cukormennyiségek soknak tűnhetnek, az elkészült sütemény nem mondható túlságosan édesnek, mivel a főzött krém és a ...
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Készíts el még több receptet a tanácsaink segítségével:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!