Így készítheted el a tökéletesen puha és szaftos kókuszkockát

Mikor igazán jó egy kókuszkocka? Nos, szerintünk akkor, ha olyan nagy, hogy alig fér be a szánkba, ha belül puha, de nem fullasztó, ha alaposan megfürdött a csokiban, majd meghempergett a kókuszban. Pont ilyen süteményt kapunk, ha a Napi Tipp utasításait követjük.

Persze lehet, hogy a kókuszkocka minden családnál máshogyan néz ki, egy azonban mindenhol ugyanaz: az élvezet, amit a csokis-kókuszos piskótacsoda kivált a beleharapóból. Mindegy tehát, hogy lekvárt teszünk a közepébe vagy üresen hagyjuk, mindegy, hogy mivel bolondítjuk meg a tésztát vagy a csokit, a lényeg, hogy a saját kókuszkockánk örömet fog okozni valakinek. Ahhoz pedig, hogy ez biztosan megtörténjen, kövessük az alábbi tanácsokat.

A galériában megtalálod az összes hasznos tippet:

Próbálj ki néhány izgalmas kókuszkockareceptet:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több receptet a tanácsaink segítségével:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...