Tudd le agyrém nélkül a karácsonyi bevásárlást szuperlistánkkal

A karácsonyi bevásárlás témája mindig egy enyhe remegést futtat végig az ember testén: a zsúfolt boltok, a tolongás, az üres polcok cseppet sem kellemes hangulata bizony nem vonz senkit. Idén kerüljük el, hogy agyrém közeli állapotba kerüljünk, készüljünk fel előre a Napi Tipp segítségével.

Amikor belevágunk a karácsonyi bevásárlásba, szeretnénk mindent egyszerre, minél gyorsabban, minél kevesebb ide-odarohangálással letudni. Ehhez több dolog is kell: rengeteg mentális energia, egy mindenre elszánt segítőtárs, rokon vagy barát, de leginkább és mindenek felett, egy nagyon alapos lista. Persze nem egy szimpla bevásárlólistáról van itt szó: az csak egy részét képezi a karácsonyi bevásárlás zökkenőmentességét biztosító szuperlistának. Vegyük most sorra az összes olyan dolgot, amit fel kell írnunk, mielőtt bevesszük magunkat a plázák és üzletek dzsungelébe, jöjjön a Nagy Karácsony Előtti Vásárláskalauz!

Nézd meg tuti tippjeinket a galériában:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Címlapkép: Screen Bites YouTube-csatorna/Love Actually, Universal Pictures


Még több tartalom, cikk és ötlet a készülődéshez:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...