4 baki, ami elronthatja a házi kenyered

A kenyérsütés művészetét kitanulni nem kevés idő, és igen idegesítő tud lenni, amikor még hosszas gyakorlás után is valami félresikerül. Ennek okozója több dolog is lehet, gyakran az alábbi bakik állnak a háttérben. Kerüljük el őket a Napi Tipp segítségével!

Az első házi kenyér mindig nagy élmény: ropogós héj, foszlós, lyukacsos belső, otthonos íz, és még sorolhatnánk. Persze sokkal valószínűbb, hogy az első próbálkozásunkból nem ilyen vekni születik majd. Sőt, gyakran el kell telnie jó pár alkalomnak, amíg értékelhető, „emberi” formát kezd ölteni a házi kenyerünk. Ezen a hosszú úton könnyedén elmehet a kedvünk az egésztől, de ne csüggedjünk, inkább ismerjük meg az ellenségünket, nevezetesen az 5 leggyakoribb kenyérsütési hibát.

Nézd meg a bakikat galériánkban:

Ezeknél a recepteknél kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp, ami kihúz a csávából:

Címlapról ajánljuk

További cikkek