A gabonafőzés, mint sok más konyhai feladat, egy olyan dolog, amire mindenkinek van saját aranyszabálya. Van, aki méricskéli a vizet, van, aki érzésre zúdítja a fazékba, míg mások teljesen találomra arányítanak minden alkalommal. Persze, ha biztosra akarunk menni, érdemes megismerni a különböző gabonafőzési arányokat és időket, hogy a rizs, a bulgur és a kuszkusz mindig a lehető legjobban sikerüljön a jövőben.
Lesd meg a galériában, mit mennyi ideig kell főzni:
Galéria
Galéria
A gabonák főzési ideje és szükséges vízmennyisége
0
/
8
Hirdetés
Hirdetés
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Ezeket az okos konyhai tanácsokat is fogadd meg: