5 hiba, amit mindenki elkövet a frittata készítésekor

Egy spárgás-serrano sonkás vagy egy gazdag shakshukás frittatára vágysz? Bármelyiket is választod, akad egy pár olyan szarvashiba, amit érdemes elkerülnöd, ha tényleg erre az elegáns tojásos ételre vágysz. Napi Tippünkben ezekről a bakikról rántjuk le a leplet!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a villásreggelik, és velük együtt a frittata is. Hozzávalói megegyeznek az omlettével, a tejet pedig gyakran felváltja a tejszín, hogy még krémesebb legyen a végeredmény. Ha ezekkel a tényekkel tisztában vagy, akkor érdemes a frittata készítésekor fellépő problémákról is értesülnöd.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...