5 hiba, amit mindenki elkövet a frittata készítésekor

Egy spárgás-serrano sonkás vagy egy gazdag shakshukás frittatára vágysz? Bármelyiket is választod, akad egy pár olyan szarvashiba, amit érdemes elkerülnöd, ha tényleg erre az elegáns tojásos ételre vágysz. Napi Tippünkben ezekről a bakikról rántjuk le a leplet!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a villásreggelik, és velük együtt a frittata is. Hozzávalói megegyeznek az omlettével, a tejet pedig gyakran felváltja a tejszín, hogy még krémesebb legyen a végeredmény. Ha ezekkel a tényekkel tisztában vagy, akkor érdemes a frittata készítésekor fellépő problémákról is értesülnöd.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek