5 hiba, amit mindenki elkövet a frittata készítésekor

Egy spárgás-serrano sonkás vagy egy gazdag shakshukás frittatára vágysz? Bármelyiket is választod, akad egy pár olyan szarvashiba, amit érdemes elkerülnöd, ha tényleg erre az elegáns tojásos ételre vágysz. Napi Tippünkben ezekről a bakikról rántjuk le a leplet!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a villásreggelik, és velük együtt a frittata is. Hozzávalói megegyeznek az omlettével, a tejet pedig gyakran felváltja a tejszín, hogy még krémesebb legyen a végeredmény. Ha ezekkel a tényekkel tisztában vagy, akkor érdemes a frittata készítésekor fellépő problémákról is értesülnöd.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Legújabb receptek

Rakott spenótos palacsinta

Dupla spenóttal (a tésztába és a töltelékbe is kerül), rengeteg sajttal és még több besamelmártással csábít jóllakásra ez a rakott palacsinta. A friss zöld levelekből egyszerű, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!