Ezért tegyél papírtörlőt a kenyér mellé, ha lefagyasztanád

Ha te is gyakran fagyasztod le a különböző pékárukat, akkor Napi Tippünkben eláruljuk, miért tegyél mellé egy darab papírtörlőt.

Mindig jól jön egy okos megoldás, főleg, ha a konyháról van szó, háztartásodban ugyanis itt tehetsz a legtöbbet azért, hogy kevesebb szemét kerüljön a kukába. A szemetes egyik leggyakoribb áldozata a kenyér: kiszárad, megpenészedik, használhatatlan lesz pár nap alatt. Ennek megelőzése nagyon egyszerű, ha lefagyasztod a kenyeret!

Ezért tegyél papírtörlőt a kenyér mellé, ha lefagyasztanád

Szerencsére a kenyér fagyasztásánál csak két, egyáltalán nem bonyolult dologra kell odafigyelned:

Az első és legfontosabb, hogy mindig csomagolva tedd el, a másik pedig, hogy helyezz mellé egy darabka papírtörlőt.

Ez azért fontos, mert így friss marad, hiszen felszívja a felesleges nedvességet, így amikor kiolvasztod, sokkal finomabb íze lesz.

Forrásunk volt.


Ismerd meg velünk az alapokat:

Legújabb receptek

Legfinomabb limonádé

Ki ne imádná a limonádét, az első nyáriasan meleg napokon pedig semmi sem esik jobban, mint egy nagy pohár jeges frissítő ebből a citromos kedvencből! Ebben a verzióban egész citromokat ...

Legegyszerűbb tiramisu

Mindenki imádja, mindenki ismeri: a tiramisu az olasz gasztronómia egyik hamisítatlan és örök szereplője. A sütésmentes desszert bármilyen alkalomra gyorsan elkészíthető, bár az ...

Spárgás rizottó sütőben

A rizottó egyik legbosszantóbb része, a folyamatos és fárasztó kavargatás egyszerűen kiváltható azzal, ha az egytálételt a sütőben készítjük el. Az alábbi recept ugyanolyan ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!