Ez a tökéletes csokimáz titka – Islertől a bonbonig mindent bevon

Az ünnepek előtt talán sokkal többször találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy csokimázat kell készítenünk. A különböző aprósütemények és bonbonok bevonása néha körülményes lehet, persze csak akkor, ha nem fogadjuk meg a Napi Tipp tanácsait.

Az ünnepi időszak alatt megannyi édesség tetején megtaláljuk a csokimázat: az islerek, szaloncukrok, bonbonok és más apróságok fontos részét képezi a fényes, roppanós, olvadozásmentes réteg, amit alapvetően nem ördöngösség felvarázsolni az édességekre. Persze nem minden esetben ugyanaz az eljárás, hiszen egyes süteményeknek más igényeik vannak, ha csokimázas bevonásról van szó. Nézzük most meg, hogy melyek ezek az igények, és hogy mire érdemes odafigyelnünk a mindig tökéletes eredmény érdekében.

Nézd meg csokimázas tippjeinket a galériában:

Receptek, amelyeken kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai trükköket is lesd el:

Címlapról ajánljuk