Ez a tökéletes csokimáz titka – Islertől a bonbonig mindent bevon

Az ünnepek előtt talán sokkal többször találjuk magunkat abban a helyzetben, hogy csokimázat kell készítenünk. A különböző aprósütemények és bonbonok bevonása néha körülményes lehet, persze csak akkor, ha nem fogadjuk meg a Napi Tipp tanácsait.

Az ünnepi időszak alatt megannyi édesség tetején megtaláljuk a csokimázat: az islerek, szaloncukrok, bonbonok és más apróságok fontos részét képezi a fényes, roppanós, olvadozásmentes réteg, amit alapvetően nem ördöngösség felvarázsolni az édességekre. Persze nem minden esetben ugyanaz az eljárás, hiszen egyes süteményeknek más igényeik vannak, ha csokimázas bevonásról van szó. Nézzük most meg, hogy melyek ezek az igények, és hogy mire érdemes odafigyelnünk a mindig tökéletes eredmény érdekében.

Nézd meg csokimázas tippjeinket a galériában:

Receptek, amelyeken kipróbálhatod a tudományt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Ezeket a konyhai trükköket is lesd el:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...