Más nemzetközi konyhákban igen gyakori az aszalt gyümölcs használata – érdekes módon, ahogy egyre délebbre haladunk a térképen, annál inkább előfordul, hogy mazsolák és aszalt barackok jelennek meg az ételekben. És igen, nemcsak a süteményekben, hanem bizony sós főételekben is jelen vannak az aszalt gyümölcsök – ez egy olyan gyakorlat, amit idehaza is érdemes elsajátítani. Kezdjük az alábbi étkekkel, kísérletezzünk velük bátran!
Nézd meg galériánkban, mely receptekbe kerülhet aszalt gyümölcs, a receptekért kattints a képekre!




Receptek, amelykben landolhat a kedvenc aszalt gyümölcsöd:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több nyári ötlet, recept és finomság vár:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!