Napi cuki: egy törpemalac és élete első fagyija

Képzeld el, hogy egy napon felébredsz, kinyitod a szemed, és egy hatalmas gombóc fagyi vár az ágy mellett! És nem, mindez nem csak álom; egy törpemalaccal is megtörtént!

Az egyik legjobb barátom élete vágya egy apró röfögő törpemalac, amiért képes lenne eddig egyke gyermekeként nevelt törpenyula, Kendra egyeduralmát és luxuskényeztetését is feladni. A minisertések iránti szerelme csillapításáért hetente többen is elhalmozzuk szeretnivaló malacos fotókkal, videókkal - és persze kötelezően és nagy odafigyeléssel válogatjuk neki a mókás röfögő kabalákat és ajándéktárgyakat. A következő videót ezért is ajánlom kötelezően neki, hiszen egy kanapén szuszogó, majd életében először egy teljes fagyit benyakaló törpemalactól még valószínűleg Kendra, a törpenyula is belehalna a cukiságba!

Nézd meg, ahogy Pickle, a törpemalac életében először fogyaszt el egy teljes gombóc fagyit!

Ha tetszett a fagyit nyaló törpemalac, ez is a Te cikked lesz!

Napi cuki: a sünigyerek szülinapja

(via Thrillist)

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...