A nap kérdése: Fejjel lefelé van a borsó a tányéron? - ez a fotó borzolja most a népet

Mindenkit összezavart egy fura ételfotó, amin a borsó olyan, mintha fejjel lefelé lenne tálalva. Szerintetek is meg van buherálva a kép?

Egy egyszerű ételfotó borzolja a kedélyeket a neten. A fotón egy húsos pite, hasábburgonya és némi zöldborsó látható. Utóbbi elég furán van tálalva:

A pite és a burgonya teljesen normális állapotban vannak a tányéron. A borsóval azonban valami nagyon nincs rendben. A netezők többsége szerint a borsó fejjel lefelé van a fotón, vagy valamilyen képszerkesztővel megbuherálták. Egy twitterező meg is fordította a tányért, csak hogy bizonyítsa az igazát:

Így tényleg jobban néz ki! A helyzet azonban nem ilyen egyszerű. Egyesek azt mondják, az eredeti fotó is jó, mivel ők azon sem látták fejjel lefelé a borsót. Egy redditező szerint olyan szögben fotózták le a tányért, hogy a felső része közelebb van, mint az alsó része, ezáltal a szemünk becsap minket.

Szerintetek fejjel lefelé van a borsó a tányéron?

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...