Passiógyümölcsös–mangós brownie Nánditól
Hozzávalók
20 g cukor, 150 g liszt, 1 tk sütőpor, 1 tk vaníliás cukor, 1 vanília rúd, 1 marék pekándió, 1 marék kesudió, 180 g étcsoki, 150 g vaj, rózsabors, chili, menta, passiógyümölcs, mangó
Elkészítés
- A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, és belekeverjük a vajat is.
- A lisztet kimérjük, beleöntjük egy tálba, hozzáadjuk a cukrot, a sütőport a vaníliarúd magját és a vaníliás cukrot.
- Összekeverjük és formába öntjük, majd betesszük a sütőbe. 180 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
- A dióféléket összevágjuk, majd egy serpenyőben megpirítjuk.
- Kevés vajat és cukrot olvasztunk egy serpenyőben, beletesszük a mangót, pár szem rózsaborsot, mentaleveleket, chilit, passiógyümölcsöt, majd összeturmixoljuk és leszűrjük.
- Ízlésesen tálaljuk.