Nagyszerű pizzaélmény tésztanyújtás nélkül - ezt próbáld ki!

A pizza egy olyan étel, amit szinte bármelyik nap szívesen megennénk. Most egy olyan receptet mutatunk, amivel hasonló hatást érhetünk el, próbáljátok ki! (x)

Igen, a konyhában jártas háziasszonyok már tudják, egy gyorsan összedobható szendvicset hoztunk megoldásképpen a mindennapokra. Ízletes pirított zsemle az alapja, és nyarat idéző paradicsomszószos kenéssel, friss paradicsomkarikával, mozzarellával és bazsalikommal készül. A tökéletes alapanyagok segítenek abban, hogyha becsukod a szemed, egy pillanatra Olaszországban érezhesd magad. Készítsd el ezt a könnyű szendvicset, és gondolatban utazz az azúrkék tenger partjára!

Egyszerű paradicsomos-mozzarellás pizzakenyér

Hozzávalók (4 személyre)

Elkészítés

  • Öntsük serpenyőbe a paradicsomszószt, majd forraljuk kis ideig, hogy kicsit besűrűsödjön - sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  • Vágjuk ketté a zsemléket, majd locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal a tetejüket.
  • Ezután előmelegített sütőben enyhén pirítsuk meg a kenyérszeleteket.
  • Az összekészítésnél kenjük meg a zsemlefeleket paradicsomszósszal, helyezzük rá a paradicsomkarikákat és a mozzarellát.
  • Ezután tegyük vissza a sütőbe, és olvasszuk rá a sajtot a szeletekre.
  • Friss bazsalikomlevéllel tálaljuk.

Klasszikus paradicsomszósz

A dmBio klasszikus paradicsomszósz zamatos bio paradicsomból, fokhagyma nélkül készült, tipikus olasz fűszerekkel ízesítve, kiválóan ideális tésztákhoz, szendvicsekhez. Bármilyen étrendbe beilleszthető, hiszen: színezőanyagmentes, tartósítószermentes, vegetáriánus és vegán is.

Keress még több dmBio terméket itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...