Nagy internetkedvencek ezek a mini ételek - nem tudsz nem rákattanni és csak bámulni, ahogy készülnek

Érthetetlen, de teljesen meditatív, ahogy ezek a mini ételek készülnek. Csak nézed és nézed, és bár nincs sok értelme, nem tudod levenni róla a szemed!

Van egy Twitter-oldal, a Tiny Foods, ami mini ételeket vonultat fel, és az emberek megőrülnek érte. Tőle. Valamelyik a kettő közül. Mert tény, hogy kell hozzá türelem (főleg csinálni lehet erőt próbáló), de még nézni is olyan, hogy az ember vagy imádja, vagy nagyon felidegesíti. Értelme nem sok van, viszont baromi aranyos és precíz. Konkrétan minden mozzanata valódi hozzávalókból, valódi recept szerint történik, egészen döbbenet. Nézzétek!

Így készül egy mini Snickers:

Tiny Snickers Bar pic.twitter.com/xjU2QXl64Y

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. június 5.

Mini Happy Meal menü:

Tiny McDonald's Happy Meal pic.twitter.com/pRW2Ovsdje

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. június 9.

Pepperoni pizza miniben:

Tiny Pepperoni Pizza pic.twitter.com/20Kuh8n1bW

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. június 10.

Mini M&M-s:

Csodás almás pite:

Tiny Apple Pie pic.twitter.com/96vbOuvlPq

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. június 4.

Mini kekszek:

Mini fánk:

Tiny doughnuts pic.twitter.com/qHFwBOqqjt

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. június 3.

Esküvői torta:

Tiny Flower Wedding Cake pic.twitter.com/r8CdJuXsxf

— Tiny Foods (@FoodsTiny) 2017. május 28.

Mini fagyika:

Még több videó és kép itt.

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed, index

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...