Nagy előrelépés a Pennykben - sokan örülhetnek

Fontos mérföldkövet ünnepel a Penny Market.

Immár valamennyi Penny Marketben elérhetőek a tudatos táplálkozást népszerűsítő Egészségszigetek. Az üzletláncnak mindig is szívügye volt az egészséges életmód, szerdán nyitották meg a 216. Egészségszigetet.Az Egészségszigeteken azokra is gondoltak, akiknek glutén-, laktóz-, illetve cukormentesen kell étkezniük.

“Szükség esetén diétás ételt készíteni vagy az egészség megőrzése céljából tudatosan főzni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk: ma már számos alapanyag, élelmiszer áll rendelkezésünkre, melyeknek az élvezeti értéke megegyezik a már megszokott ízekkel, azonban pl. glikémiás indexük és kalóriatartalmuk alacsonyabb, rosttartalmuk pedig magasabb” – összegezte Veresné Bálint Márta dietetikus, miért fontosak az Egészségszigetek a boltokban.

“Teljes szívvel támogatjuk az egészségtudatos életmódot, és bízunk benne, hogy Egészségszigeteink hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre többen döntsenek az egészséges táplálkozás mellett. Hiszünk abban, hogy ha szélesebb termékkínálatot biztosítunk, javíthatjuk a tudatosságot Magyarországon – a lehető legjobb eredmények érdekében pedig szakmai szervezetekkel is együttműködünk” – mondta Florian Naegele, a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.Az Egészségszigetek országszerte elérhetők a Penny Market üzleteiben.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...