Most akkor taco vagy croissant? - Nem kell eldönteni, ugyanis itt a "tacro"

A San Francisco-i étteremben általában a nyitást követő első két órában elfogy az összes "tacro".  

A taco hagyományosan kukoricából vagy búzalisztből készült tortillalapokból és a beléjük hajtogatott, ínycsiklandó, koriandertől és római köménytől illatozó töltelékből áll. A San Francisco-iVive La Tartepékség azonban úgy döntött csavar egyet ezen a mexikói klasszikuson - és ezzel együtt a jellegzetesen francia süteményt, a croissant-ot is újragondolja.

A pékség "tacro" névre hallgató kreációjának háromféle, választható tölteléke egy roppanós, croissnat-tésztából formázott burokba van bebugyolálva.

A "tacro" három lehetséges tölteléke:

  • pulled pork

  • avokádós, chilis csirke

  • grillezett jackfriut

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

ZSÍR KELL!, azaz Egyél jót, de mozogd le! - Ismét itt a Mangalica Fesztivál

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...