A Mosogatógép a barátod!

A gépi mosogatással nem csak a kezeid óvod meg, időt spórolsz, energiát és vizet takarítasz meg - nézd, hogyan történik mindez! (x)

Időt, vizet és energiát takarít meg

Egy 12 terítékes gép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 60 percbe is beletelhet. A mosogatógép vízből is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel. Ez azzal magyarázható, hogy a mosogatógép újrahasznosítja és szűri a kisebb mennyiségekben felhasznált vizet, ráadásul az újabb modellek csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel.

Higiénikusabb, és jobban tisztít

A gépi mosogatással nemcsak az edényeink lesznek tisztábbak, de óvjuk egészségünket is, hisz a 65-70C° fokos víz garantáltan elpusztítja az összes kórokozót. A gépi mosogatószerek pedig több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint a kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását. Az öblítőadaléknak és a magas hőmérsékletnek köszönhetően a mosogatógépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, és a kézi mosogatás után gyakran tapasztalható foltoktól mentesen kerülnek ki a mosogatógépből.

Dönts Te is okosan!

Egy Bosch mosogatógép és egy Finish gépi mosogatószer-tabletta már 82 forintból* elmosogat neked. (x)

További információt a takarékos mosogatásról itt találsz!

* Bosch (SMV88TX036) mosogatógép, eco 50°C-os program; a kalkulált költség (82 Ft/mosogatás) alapjául vett adatok: energia- és vízfogyasztás, valamint a tabletta darabonkénti mennyiségi forgalommal súlyozott átlagos ára.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...